Bittrus, hibiskus!

Jag ska pyssla med presenter…och sedan ska jag läsa min bok. Min underbara franska bok. Märk att det där var ironi. Den är inte underbar. Den handlar om en konstig känslolös man. En man som inte sörjer sin mor som dött precis, som sedan skaffar sig en flickvän som han ska gifta sig med efter typ en tre veckor tillsammans, och när hon frågar om han älskar henne svarar han; ”Nej, men det spelar ingen roll.”. Sedan dödar han en arab och hamnar i finkan. Längre än så har jag inte kommit, och jag kan inte säga att jag dör av nyfikenhet.

Minipiller om en halvtimme.

Jag är galen.

Åååhhh!! Gårdagens ljuspunkt; Eric Kvick ska byta namn till Anders Speed, för att han har hittat sig själv, på en resa dessutom. JAG DÖR! Hahahahahahah. Var tvungen att smsa Liv i Grekland.


Träffade fulla klasskamrater igår
. Eller. Två fulla klasskamrater, Magnus och Rebecca. Maria och Jessica var nyktra. Sedan var det en jävla massa fulla ungdomar i mörkret. Jag kände mig som femton, sexton i Slottsskogen igen. Suck. Men jag drack inget. Var den otroligt mogna [läs trötta, slitna och med ont i huvudet] artonåringen. Fick träffa Fille en sista gång innan lovet är slut i alla fall.
Vi har ändå sett varandra rätt många gånger det här lovet? Inte så illa pinkat. Bättre än man kanske anat för… ett och ett halvt år sedan… Jag är glad att jag har hittat dig på riktigt.
Ja, vi var på Saltholmen igår alltså, Magnus ville anordna s.k. fest där. Intressant tanke. Hade varit väldigt mysigt med grill och marschaller överallt. Men det närmsta marschall de hade kommit var vattenpipe-kol som glödde lite förstrött i mörkret.
Jag sa det, att det kunde ha varit fint med lite marschaller. Svaret; ”Jo, jag vet, men det var ingen som tänkte så långt…”.
Hallå? Det blir mörkt, även om det är sommar, om man nu kan kalla det här sista för sommar.
Jag och Niklas tog tåget hem 00:32. Det ska poängteras att vi kom fram till Saltholmen vid tio, och alltså åkte därifrån igen vid halv tolv. Vi skulle ha sovit hos Fille, men tanken på att vi skulle ha behövt gå upp klockan halv sex dagen efter var inte så uppiggande.

Jaja, nu ska jag vara bitter, lyssna på älskade Markus [som jag faktiskt träffade häromdagen, först började jag hysteriskt gråta av lycka och svimmade nästan, men sedan så berömde jag honom för hans musik och sa att han var sådär bäst och allt sådant och vi blev värsta bästa vännerna och passade perfekt som kompispar på direkten! Sedan vaknade jag.], rita och måla, efter det ska jag läsa, ser verkligen fram emot det.

Är så bra på att vara bitter.

Annonser

Om julietjuliet

Du är glad!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Bittrus, hibiskus!

 1. Niklas skriver:

  WHAAAAAAAAAAAAAAAAAT?!? Tänkte jag när du skrev om Markus-träffen. Det hade varit sjukt om du träffade honom och inte sagt något om det. Haha! Bitter-Julia!

 2. julietjuliet skriver:

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!<333

 3. felicia skriver:

  hihi, det var väldans trevligt att få lite minidödsångest där bland klipporna. i MÖRKRET.

  och jag blir lite varm i magen när jag inser att vi har MINST nio månader till tillsammans att utveckla denna underbara vänskap (eller parsamhet) på<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s